Søvnrevolusjonen

Søvnrevolusjonen - Arianna Huffington | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arianna Huffington
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
Søvnrevolusjonen.pdf
ISBN
4596881821929

BESKRIVELSE

For tiden er søvnmangel en av våre største kriser, hevder Arianna Huffington. For lite søvn har alvorlige konsekvenser for helsa, jobben, relasjoner og livsglede. Vi vet at vi må trene og spise sunt - men søvn er den tredje grunnpilaren i en god helse. I denne boka skriver Huffington om søvnens historie og drømmenes rolle, om konsekvensene av søvnmangel og om søvnforskningens nye gullalder, der forskningen avslører hvilken viktig rolle søvn spiller for hvert våkne øyeblikk i livet og for alle aspekter ved helsen - fra vektøkning og diabetes til hjerneslag og trafikkulykker. Og selvfølgelig skriver hun om hvordan du kan sove mer. Og bedre.

Søvnrevolusjonen : slik endrer du livet ditt, en natt om gangen . Huffington , Arianna Stassinopoulos.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Søvnrevolusjonen, slik endrer du livet ditt, én natt om gangen' av Arianna Huffington fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER