Bli god i matte med Mattedama; 1.-4. klasse

Bli god i matte med Mattedama; 1.-4. klasse - Vibeke Gwendoline Fængsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Gwendoline Fængsrud
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Bli god i matte med Mattedama; 1.-4. klasse.pdf
ISBN
4680454545541

BESKRIVELSE

Hele grunnskolens pensum i matte blir enkelt og lettfattelig forklart i de tre bøkene «Bli god i matte med mattedama 1.-4. klasse», «Bli god i matte med mattedama 5.-7. klasse» og «Bli god i matte med mattedama 8.-10. klasse». Mattedama viser deg hvordan matematikk er enkelt og hvordan matteleksene blir enklere! Bøkene tar for seg læreplanen i matte og går grundig, men lettfattelig gjennom alle kompetansemålene for de ulike skoletrinnene. Bøkene er delt opp i hoveddeler: tall, algebra, likninger, funksjoner, geometri, måling, sannsynlighet, kombinatorikk og statistikk. Innunder her er det ulike temaer, og hvert tema får et eget oppslag. Oppslagene blir forklart enkelt og lettfattelig. Deretter kommer neste oppslag med tøffe eksempler som på en snerten måte forklarer barna «hvorfor må jeg lære dette?» Med «Bli god i matte med mattedama»-bøkene er elevene godt rustet til å forstå og ha det gøy med matematikken!

Mn endte opp som matematiker og matematikklærer. Nå har hun skrevet en serie bøker som vil hjelpe både elever og foreldre i forhold til matteleksene.

Jobber du mye med faget vil du også kunne bli god i matte. 6.

RELATERTE BØKER