Dick Moores

Dick Moores - Dick Moores | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dick Moores
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Dick Moores.pdf
ISBN
3194116499212

BESKRIVELSE

Dick Moores er en sentral figur i amerikansk tegneseriehistorie, og er mest kjent i sitt hjemland for avisstripene Jim Hardy og Gasoline Alley. Sistnevnte, som han skrev og tegnet i tretti år, ga ham i 1975 den høythengende Reuben Award, som årets tegneserietegner. I denne boken er det Moores' arbeid for Disney som er i fokus, der han hadde en relativt anonym karriere som tusjer, tegner og manusforfatter, men leverte de vakreste tegninger og mange uforglemmelige historier i en særegen småabsurd stil. I denne boka presenterer vi Moores' klassiske Langørehistorier, en del historier tegnet til Carl Fallberg-manus og en rekke andre som han etter all sannsynlighet også skrev manus til selv. Lær å kjenne en særpreget tenger, og bli med inn i en bisarr verden der det meste kan skje - der Donald blir en svær hårball, et gjenferd finner rettferdighet som kriminalitetsbekjempende superbil og onkel Skrue pussig nok spiser bare vaktler, med uante konsekvenser! INNHOLD: Mikke Mus og den forheksede bil . Hårmiddelet . Langøres eventyr i den nye verden . "Henderen" slår til igjen . Onkel Skrue går i barndommen . Showbiz Forord og introduksjoner ved Disney-spesialist Germund von Wowern

november 1962), bedre kjent som Demi Moore, er en amerikansk skuespillerinne.Hun fikk stjernestatus etter en rekke tenåringsfilmer på 1980-tallet og vokste opp til å bli en av de mest kjente skuespillerinnene på 1990-tallet i Hollywood.Moore har har hatt tre ekteskap - det første med tekstforfatteren Freddy Moore, det andre med skuespilleren Bruce Willis og det ... Köp böcker av Dick Moores: Walt Disney's Treasury Of Classic Tales, Vol. 1; Opportunities in Acting Careers, revised edition; Insiders' Guide To The Great Smoky Mountains m.fl. Dick Moores.

His younger brother is entertainer Jerry Van Dyke. His ancestry includes English, Scottish, German, Swiss-German, and Dutch.

RELATERTE BØKER