Feiling!; med Lykke og Wilmer

Feiling!; med Lykke og Wilmer - Siri Abrahamsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Abrahamsen
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Feiling!; med Lykke og Wilmer.pdf
ISBN
2417679695184

BESKRIVELSE

Lykke og Wilmer skal gjøre ting de aldri har gjort før. På Sirkuset lærer de at det er noe som er mye viktigere enn å være flink; nemlig å vise mot, prøve og feile er den beste måten å lære på. Bli med inn på sirkuset og se hvordan vi kan hjelpe hverandre til å våge mer. Kanskje Wilmer og Lykke må finne frem superkraften sin på sirkuset. Feiling er bok nummer 2 i serien om Lykke og Wilmer

De tar på seg oppdrag med å spre glede, og finner ut at det smitter. Lykke og Wilmer er et konsept for å fremme sosial og emosjonell kompetanse.

Undring er den tredje boken med Lykke og Wilmer. Bøkene gir påfyll til livsmestring, vennskap, gode samtaler og glede. Lykke og Wilmer går i 1.

RELATERTE BØKER