Gangster-bestemor

Gangster-bestemor - David Walliams | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Gangster-bestemor.pdf
ISBN
9794301355008

BESKRIVELSE

Gangster-bestemor av David Walliams går sin seiersgang over hele verden!Maks rabatt! Du får den ikke billigere!Boka er perfekt for alle de som ikke liker å lese, rett og slett fordi den er så morsom at du glemmer at du ikke liker å lese.... Cathrine, AdlibrisDavid Walliams barnebøker er midt i blinken for jenter og gutter - skikkelig morsomme, spennende og fulle av handling. Ben hater å være hos bestemor. Det er dørgende kjedelig. Bestemor vil bare spille Scrabble, all maten hun lager smaker kål, og hun promper for hvert skritt hun tar. Men en kveld oppdager Ben at bestemor lever et dobbeltliv: Hun er en av verdens mest fryktede smykketyver! Og hun drømmer om å stjele kronjuvelene. Fra da av blir det alt annet enn kjedelig å være sammen med bestemor ...

Ben hater å være hos bestemor. Det er dørgende kjedelig.

Det er dørgende kjedelig. Bestemor vil bare spille Scrabble, all maten hun lager smaker kål, og hun promper for hvert skritt hun tar. Gangster-bestemor .

RELATERTE BØKER