Historien om et godt menneske

Historien om et godt menneske - Birger Emanuelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Emanuelsen
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Historien om et godt menneske.pdf
ISBN
1012217768979

BESKRIVELSE

Da Thomas vokste opp, brøt samfunnet rundt ham sammen. Ekteskapene gikk i oppløsning og dopet skyllet innover strendene. De heldige reiste bort for å studere, de uheldige ble værende. Tjue år senere lever gamle barndomsvenner vidt forskjellige liv. Dette er historien om hva som skjer når de møtes igjen. Historien om et godt menneske er en roman om å tvile på sannheten om seg selv. En intens fortelling båret frem av et rikt persongalleri, som hele tiden stiller nye spørsmål om hvem vi er for hverandre. Boken utfordrer stadig skillet mellom det gode og det onde, det ærlige og det iscenesatte, bildet vi selv ønsker å tegne av oss selv og hvordan verden virkelig ser oss. Er det i det hele tatt mulig å være et godt menneske? Birger Emanuelsen (f. 1982) debuterte i 2012 med den kritikerroste novellesamlingen For riket er ditt. Med romanen Fra jorden roper blodet (2014), som innbragte ham Ungdommens kritikerpris og Sørlandets litteraturpris, befestet han posisjonen som en av sin generasjons mest lovende forfattere. Historien om et godt menneske er hans tredje utgivelse.

Birger Emanuelsen «Historien om et godt menneske» Tiden «Mamma var en naturkraft. Nå forsvant hun i sengen».

Boken utfordrer stadig skillet mellom det gode og det onde, ... Dostojevskij ville fremstille "det absolutt gode menneske" da han skrev "Idioten" der hovedpersonen er fyrst Mysjkin, en russisk Kristus-skikkelse. Les denne, trådstarter, kanskje den kan gi deg noen ideer om hva et godt menneske egentlig er.

RELATERTE BØKER