Statsminister-boka

Statsminister-boka - Einar Økland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Økland
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Statsminister-boka.pdf
ISBN
2175832427469

BESKRIVELSE

Ei bok for heile folket og for statsministerenDenne Statsminister-boka er ei bok for deg! Det er ei samling enkle, men ulike diktsom alle fortel om ein lett aldrande statsminister. Om ein som likar å styre landet, somlikar å vere sint, å krangle og slåst, men som også er glad i kjøtkaker og sild. Det er einstatsminister som liknar på oss alle, store som små. Denne Statsminister-boka ertenkt som ei biletbok, men har enno ingen illustrasjonar. Difor har boka god plass fordeg til å teikne og fargeleggje. Her kan du sjølv bestemme korleis statsministerenog alt anna skal sjå ut! Til slutt i boka har forfattaren skrive eit etterord som viser korlang tid det kan ta frå levering av manuskript til utgiving av bok: 45 år! Det er einstatsminister verdig.

Boka, om ein mann som elskar å bestemme og krangle, men som også likar kjøttkaker og sild, har ingen illustrasjonar. Kjøp Rosemalte selfies - og omvendt fra Bokklubber Folkedikting til kvardagsfest og nattleg høgtid I Einar Øklands nye diktbok får du mellom anna servert lyriske hermer, gåter, ordtøke, kvad, stev og prosaiske notisar. Desse tekstane kan brukast til seriøs ut- eller innvortes sjølvmedisinering eller som sjølvforsvar. Et fullstappet litteraturhus i Bergen hyllet Einar Øklands forfatterskap på en spesiell og morsom måte i går kveld.

Om ein som likar å styre landet, somlikar å vere sint, å krangle og slåst, men som også er glad i kjøtkaker og sild. Det er einstatsminister som liknar på oss alle, store som små.

RELATERTE BØKER