Jenta i den grønne kjolen

Jenta i den grønne kjolen - Derek B. Miller | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Derek B. Miller
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Jenta i den grønne kjolen.pdf
ISBN
9081294065617

BESKRIVELSE

Jenta i den grønne kjolen tar oss med dypt inn i hjertet av Irak. Den britiske journalisten Thomas Benton og eks-soldat Arwood Hobbes mislykkes da de skulle redde en lokal jente under Operasjon Ørkenstorm for tjue år siden. Nå skal de gjøre bot, og setter ut på et umulig oppdrag. Nominert til CWA Gold Dagger 2017 for Årets Beste Krim.

Nominert til CWA Gold Dagger 2017 for Årets Beste Krim. Jenta i den grønne kjolen tar oss med dypt inn i hjertet av Irak. Den britiske journalisten Thomas Benton og eks-soldat Arwood Hobbes mislykkes da de skulle redde en lokal jente under Operasjon Ørkenstorm for tjue år siden.

Få den perfekte looken med maxi- og minikjoler, korte strikkekjoler og selskapskjoler. Grønne kjoler til enhver anledning. Den klædelige, skønne naturfarve, som også symboliserer håbet, er smuk til enhver kvinde og anledning.

RELATERTE BØKER