Mannen fra Ur

Mannen fra Ur - Lisbeth Fanny Brudal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Fanny Brudal
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Mannen fra Ur.pdf
ISBN
4589750385581

BESKRIVELSE

Boken er en historisk roman som bygger på fortellingene om Abraham i Første Mosebok, og vi følger Abraham på en ytre og indre reise fra Ur til Det hellige land. Blant annet skildrer forfatteren ynglingen Abrahams oppgjør mot kong Nimrod, den onde eneherskeren i byen Ur. Boken handler om å kjempe og vinne, med sansen for rettferdighet som eneste våpen.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Mannen er en enslig kampestein som kan ses fra Romsdalen.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Mannen fra Ur fra Tanum Boken er en historisk roman som bygger på fortellingene om Abraham i Første Mosebok, og vi følger Abraham på en ytre og indre reise fra Ur til Det hellige land. Blant annet skildrer forfatteren ynglingen Abrahams oppgjør mot kong Nimrod, den onde eneherskeren i byen Ur. Mannen er et fjell på vestsiden av Romsdalen i Rauma kommune i Møre og Romsdal, rundt 13 km sør for Åndalsnes, med topp på 1294 meter over havet.

RELATERTE BØKER