Da Vinci-koden

Da Vinci-koden - Dan Brown | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Da Vinci-koden.pdf
ISBN
8451972941911

BESKRIVELSE

En kode skjult i verkene til Leonardo da Vinci ... et desperat kappløp gjennom Europas slott og palasser .. en eksplosiv sannhet skjult gjennom århundrene ... avdekket til sist. Sentralt i oppklaringen står professor Robert Langdon, spesialist i religiøs symbologi. Da Vinci-koden er en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. "En riktig godbit for oss som elsker kombinasjonen av mystikk, spenning, historie, vitenskap og ville konspirasjonshistorier." - VG

Et lettlest, grundig og tankevekkende oppgjør med Da Vinci-kodens påstander angående kirkehistorien, Jesus, Maria Magdalena og hemmelige ordener. Artikkelen... Pris: 155,-.

Vi må innrømme at det er en spennende thrillerroman forfatteren Dan Brown har skapt. Da Vinci-koden vekker mange spørsmål og kan i beste fall drive sannhetssøkere til å spørre etter fakta, ikke bare pirres av konspirasjonsteorier. Dosent, dr.

RELATERTE BØKER