Kapteinen

Kapteinen - Merete Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Kapteinen.pdf
ISBN
1261584685543

BESKRIVELSE

Louise føler seg fortapt. Adrian har sviktet henne på det groveste, men hvordan skal hun kunne gifte seg med faren hans? Imens blir Mathilde kurtisert av kaptein Bauer. Da han inviterer henne hjem til Jomfruland, griper hun sjansen til å reise langt bort, slik hun så lenge har drømt om.«Frøken Mathilde,» sa kapteinen. «Jeg klarer ikke å vente lenger. Disse to dagene har gjort meg sikrere enn noen gang. Jeg har Dem kjær. De er alt jeg ønsker meg. Derfor spør jeg på nytt. Vil De bli min hustru?» Han strakte frem en hånd, rørte så vidt ved kinnet hennes. Berøringen var som et sjokk. Hun lette etter svaret. Han holdt blikket hennes fast. «La meg gjøre Dem lykkelig, frøken Mathilde. Jeg vet at jeg kan.»

Horneland selv ville ikke fastslå at han har «gehør» hos spillerne i garderoben. I Horten står en statue av den relativt ukjente kapteinen. Inskripsjonen taler sitt enkle språk: «Han viste veien.» I den kalde, disige natten mellom 8.

Det er rimelig forståelig at filmen presenteres i svart/hvitt. Det som beskrives er så sterkt, så ekstremt jævlig å se på, at virkeligheten i farger ville gitt meg sure oppstøt og kvalme.

RELATERTE BØKER