Triangel

Triangel - Eystein Hanssen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Triangel.pdf
ISBN
3479650114532

BESKRIVELSE

Elli er permittert fra Oslo-politiet på grunn av en episode som skjedde i Giftstrøm (2011). Hun greier ikke å sitte i ro, men bestemmer seg for å etterforske drapet på søsteren Anne som skjedde for 16 år siden som aldri ble oppklart. Samtidig får Oslo-politiet og hennes kollega Jan Nereng to drap til i hendene og spor knytter dem til dop og Asia, rettere sagt til Thailand. Desto dypere Elli graver i søsterens "kalde" sak og Jan dykker ned i de doprelaterte mordene, jo nærmere kommer sakene hverandre. Hva kan mordet på Anne i 1996 ha å gjøre med mordene 16 år etter? Elli er en mangefasettert og interessant etterforsker, det er aldri er kjedelig å følge henne. Hanssen skriver drivende god actionkrim, litterært stabilt og medrivende.

Antall Kjøp nå Legg i handlelisten; Beskrivelse ... Ordet triangel stammer fra latinsk og betyr trekant. En triangel-BH er en BH som har kopper som er formet nettopp som triangelen, derav navnet.Triangel-BHen kommer i flere ulike varianter, og det de har felles er den flatterende formen.

Området omfatter vanskelig tilgjengelige fjelltrakter i Thailand, Laos og Myanmar, der disse landenes grenser støter sammen. «Triangelet» er et innfløkt etnisk lappeteppe; her finnes nærmere 40 forskjellige ... Øyo As ble etablert av Knut Øyo i 1882.

RELATERTE BØKER