Eggedal

Eggedal - Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Eggedal.pdf
ISBN
8222162363998

BESKRIVELSE

Christian Skredsvig ble født på Modum, men tilbrakte størstedelen av sitt liv i Eggedal. Etter mange år på reise og seks år i Paris, fant han endelig et hjem og tilholdssted i Hagan i «Norges sundeste dal». Her bodde han resten av sitt liv med sin unge kone og deres fire barn, samtidig som han fulgte opp sin karriere som folkekjær billedkunstner, samt skrev flere bøker. Denne boken fokuserer på tiden i Eggedal, på landskapsbildene, og hans popularitet som ble tydeliggjort ved feiring av hans 60-årsdag i 1914 i Kristiania. Kjersti Sundt Sissener og Anne Vira Figenschou skildrer betydningen av hjemstedet i hans kunst, forfatterskap og liv.

juni 2020 kl 12-18: Delvis skyet, Temperatur 14, 0 mm, Svak vind, 2 m/s fra sør Eggedal er et fjellområde ca 2 timer fra Oslo. Det er et populært område for ski om vinteren og fotturer om sommeren. Eggedal, dalføre og sogn i Sigdal kommune, Buskerud, ligger mellom Numedalsfjellene i vest og Norefjell i øst, strekker seg mot nordvest fra fjellet Andersnatten, og grenser i nord til Flå i Hallingdal.

Anne-Ki er usikker på framtiden «Det er en vanskelig melding jeg nå må sende ut til dere ... Eggedal Borgerstue har 16 soverom med ulik innredning og atmosfære. Disse har navn etter tidligere bruk.

RELATERTE BØKER