Ekstreme Europa

Ekstreme Europa - Anders Ravik Jupskås | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Ravik Jupskås
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Ekstreme Europa.pdf
ISBN
8409921936411

BESKRIVELSE

Den 22. juli 2011 ble Norge rammet av en av de mest dødelig høyreekstreme terroraksjonene i Europa etter 2. verdenskrig. Gjerningsmannen, Anders Behring Breivik, hadde både koblinger til en høyreekstrem subkultur på internett og forbilder i en fremvoksende høyrepopulistisk partifamilie. Denne boken gir en samlet fremstilling av årsaker til og konsekvenser av mobilisering på ytre høyre fløy i dagens Europa. Den kartlegger det ideologiske landskapet Breivik har tilhørt, og forholdet mellom de populistiske partiene og de mer ekstreme subkulturene. Forfatter Anders Ravik Jupskås diskuterer flere forklaringer på at de høyrepopulistiske partiene har fått økende støtte de siste årene, og gir en viktig inngang til å forstå det politiske og samfunnsmessige bakteppet for juli-attentatet i Norge.

verdenskrig. Kjøp Ekstreme Europa fra Bokklubber Den 22. juli 2011 ble Norge rammet av en av de mest dødelig høyreekstreme terroraksjonene i Europa etter 2.

juli. Gjerningsmannen hadde koblinger til høyreekstreme miljøer, men også politiske forbilder i den mer normale europeiske partipolitikken. Koordinater Europa er en verdensdel som dekker den vestlige delen av kontinentet Eurasia, og omfatter omkring 10 millioner km² med ca.

RELATERTE BØKER