Fotballguiden

Fotballguiden - Viggo Strømme | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Strømme
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Fotballguiden.pdf
ISBN
2092668667585

BESKRIVELSE

Fotballguiden; fra junior til toppfotball av Viggo Strømme er den perfekte boka for deg som liker fotball og vil bli bedre.På veien til å bli toppfotballspiller finner du ut før eller siden hvem som er den viktigste aktøren i ditt eget fotballiv. Det er ikke treneren eller foreldrene dine. Det er deg selv.Derfor er det så viktig å forstå at det er du selv som må være flink til å planlegge, til å være forberedt til treninger, kamper og det som kreves av deg. Treningene med laget ditt er ofte preget av generell trening og øvelser samt spill og forberedelser til kamper. Det er lite fokus på individuell oppfølging og behov.I denne boka får du mange tips og råd til hvordan du kan lykkes som fotballspiller på toppnivå, og konkrete forslag til øvelser, treningsprinsipper, kosthold, planlegging og forberedelser.Boka er rettet mot deg som er mellom 15 og 19 år, og som ønsker å nå toppfotballspill. Samtidig er boka også for og til deg som er trener, og som har spillere som har ambisjoner om det samme.Les utdrag fra Fotballguiden; fra junior til toppfotball.

0:47. 2.juni ble det lagt ut en video som omhandlet ferdigheten knyttet til 2 mot 1 situasjoner. Han har skrevet bøkene Best med ball, Fotballmagi og Fotballguiden (sammen med kollegaer fra NTG) i tillegg til en rekke artikler relatert til fotball og argentinsk fotball.

946 likes. Dette er fotballboka primært for spillere og trenere som har spillere mellom 14/15 og 19 år, men den passer for andre eldre spillere også. Fotballguiden, Bekkestua.

RELATERTE BØKER