Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen

Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen.pdf
ISBN
2344640301027

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder 23 artikler om barne- og ungdomslitteratur, skrevet av litteraturforskere fra Norge, Danmark, Sverige og Storbritannia.Her er bidrag om bildebøker, fortellingsbøker, ungdomsromaner og lyrikk, i et historisk spenn på godt over 150 år. Boka har også artikler om barns lesning i et flerkulturelt perspektiv, litteraturen i grunnskolens læreplan, unge voksnes barndomsminner og voksenlitteratur utgitt som ungdomslesning. Emnene som tas opp i boka gjenspeiler interesseområdene til den allsidige forskeren og formidleren Rolf Romøren. Boka er en hyllest til ham.

Leserrolle og barndomskonstruksjon i forkynnende fortellinger for barn. IKO-forlaget 2011 En reise i Hans Aanruds og Sidsel Sidsærks rike.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen. Festskrift til Rolf Romøren.

RELATERTE BØKER