Den gåtefulle hjernen

Den gåtefulle hjernen - Jan Aagaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Aagaard
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Den gåtefulle hjernen.pdf
ISBN
1237992925044

BESKRIVELSE

Et ambisiøst forskningsprosjekt vil på 10 år kartlegge hjernens nettverk. Innen år 2050 vet vi hvordan nervesignaler blir til tanker, og hvorfor så mange hjerneceller er inaktive, og vi får helt nye muligheter innenfor hukommelse og kommunikasjon.

For å få hjernen i bevegelse, prøv disse mentale lekene som får deg til å tenke litt mer mens du har det gøy. I tillegg vil de bidra til å teste din resonneringsevne.

Mens alle virveldyr har nervesystem med hjerne, har virvelløse dyr enten nervesystem med en sentralisert hjerne eller samlinger av ganglier.Hjernen er ekstremt kompleks, menneskehjernen inneholder 10-100 milliarder nerveceller, og ... Utvilsomt kan den problematiske oppførselen til barn og tenåringer med ASF (autismespekterforstyrrelser) sette tålmodigheten på prøve. De kan ha et privilegert sinn eller alvorlige intellektuelle underskudd.

RELATERTE BØKER