Religion i pressen

Religion i pressen - Cora Alexa Døving, Siv Ellen Kraft | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cora Alexa Døving, Siv Ellen Kraft
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Religion i pressen.pdf
ISBN
4809591702602

BESKRIVELSE

Forfatterne undersøker hvordan mediene generelt og pressen spesielt tar opp, vinkler og debatterer religion og religiøst betonte saker. De er opptatt av hvordan religion representeres og debatteres i offentligheten, hvilke saker religion inngår i, hva slags stemmer som slipper til, og hva slags religionsforståelser som forutsettes og formidles. Er forståelsen annerledes i møte med jødedommen enn med islam? Og hva kan det komme av troen på engler behandles så annerledes i pressen enn troen på den hellige ånd? Tematisk handler boken om jødedom, islam, kristendom og nyreligiøsitet, deriblant debatter om hijab, en planlagt moske i Tromsø, omskjæring av guttebarn, dekningen av Snåsamannens karriere, Märtha Louises engleskole, offentlig sorg og minneseremonier i kjølvannet av 22. juli, og saker knyttet til 'den kristne kulturarven'. Alexa Døving og Siv Ellen Kraft viser frem kompleksiteten i feltet, og leter på dette grunnlaget etter tendenser og mønstre i offentligheten - både med hensyn til eksplisitt argumentasjon og uuttalte premisser.

2013 Bokmål 235 s. Bok Forfatterne undersøker hvordan mediene generelt og pressen spesielt tar opp, vinkler og debatterer religion og religiøst betonte saker.

mai 2013 - 05:00. Til forskjell fra pressen, eksisterer det ikke noen skrevne, overordnede etiske plakater i religiøs sammenheng. Å forene muslimer, jøder og kristne i en slik bestrebelse vil nærmest være umulig. Religion i pressen, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 3 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Religioner samverkar vid Lunds universitet Lund På initiativ av Studentprästerna har ett samarbetsavtal slutits mellan företrädare för judendomen, kristendomen, islam och buddhismen,Syftet är att möta de religiösa behoven hos studenter och anställda vid universitetet, oberoende av livsåskådning, samt att synliggöra mångfalden och förebygga diskriminering. Presse er den industrien som sysselsetter seg med produksjon og distribuering av litteratur eller informasjon som er offentlig tilgjengelig.

RELATERTE BØKER