Den sorte greven

Den sorte greven - Tom Reiss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Reiss
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Den sorte greven.pdf
ISBN
1526259036931

BESKRIVELSE

Tom Reiss vant Pulitzerprisen for Den sorte greven i 2013, og har høstet enestående kritikker verden over. Dette er historien om den franske revolusjonens største og mest populære hærfører, Napoleons rival og den virkelige greven av Monte Cristo: General Alex Dumas. Frem til Tom Reiss' oppsporing av den gamle helten har Dumas vært en glemt skikkelse i revolusjonshistorien. Men fortellingene om ham klinger liksom merkelig kjente og nærværende, noe som skyldes hans sønn, forfatteren Alexandre Dumas, som brukte farens militære bravader som stoff til sine storslagne historier da han skapte noen av de mest berømte helter litteraturen har sett. Fascinerende - en rik og tankevekkende bok. New York Times Book ReviewFor å kunne fortelle denne historien må Reiss også utlegge den franske revolusjonen og frihetskampen på Haiti, foruten også Napoleons visjoner om verdensherredømme, og alt dette gjør han med stor kraft og overbevisning. Time

Dette er historien om den franske revolusjonens største og mest... Den sorte greven - Tom Reiss Pen bok, noe slitasje på to hjørner. Innbundet.

Dette er historien om den franske revolusjonens største og mest populære hærfører, Napoleons rival og den virkelige greven av Monte Cristo: General Alex Dumas. Kjøp 'Den sorte greven, Napoleons rival og den virkelige greven av Monte Cristo' av Tom Reiss fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788275477789 Den sorte greven : Napoleons rival og den virkelige greven av Monte Cristo.

RELATERTE BØKER