Dette gjorde vi

Dette gjorde vi - Gro Berntzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Berntzen
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Dette gjorde vi.pdf
ISBN
8613185186716

BESKRIVELSE

Hvilke aktiviteter brukte du mye av tiden din på i oppveksten? Hva gjorde du som var viktig for deg, og som har vært med på å forme deg til den du er? Det har Gro Berntzen spurt 16 bergensere om, som alle vokste opp på 1950- og 60-tallet. Optimismen og gleden som oppsto i kjølvannet av freden i mai 1945, skapte fødselsrekord i tiåret etter. Bergen ble en by i vekst, der organiserte fritidsaktiviteter etter hvert ble et viktig supplement til leken i gaten. De som deler sine minner fra denne tiden, gir oss dermed innblikk i den kulturelle bagasjen svært mange bergensere har med seg. Samtidig blir vi bedre kjent med 16 personer som hver for seg, i kraft av sin innsats, sine yrker og verv, har gjort seg bemerket i tiårene etterpå. Gro Berntzen er født i Bergen i 1949 og har en lang yrkeskarriere bak seg som lærer og journalist.

I denne artikkelen oppsummerer vi det som har gjort størst inntrykk på oss i løpet av 2016, og vi begynner i luften. Tapte veddemål - gjorde dette GENIAL LØSNING: Den tidligere Chelsea-spilleren, Cesc Fàbregas, fant en kreativ måte å løse det tapte veddemålet på. Video: Rødt Kort / Cesc Fàbregas. Vi gjorde ikke dette riktig fra begynnelsen av.

Men er vi alltid flinke nok til å snakke med menneskene det handler om, de som blir berørt av politiske beslutninger? Sigrid minnet meg på at vi kan bli flinkere til det. Les ... Dette gjorde vi i 2016.

RELATERTE BØKER