Du er god nok

Du er god nok - Arnfinn Clementsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnfinn Clementsen
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Du er god nok.pdf
ISBN
4846272471503

BESKRIVELSE

«Jeg pleier å si at den personen jeg har hatt mest trøbbel med i livet, er nettopp meg selv. Altfor mange mennesker sliter med et dårlig selvbilde og en følelse av aldri å strekke til. På tross av alt en prøver og gjør, blir det aldri nok, og en føler liksom aldri at en blir god nok. Jeg ønsker at denne boken skal inspirere deg til å være deg selv og leve det livet du er skapt for å leve!»Du er god nok er skrevet med et hjerte som banker for medmennesker. Arnfinn Clementsen har et ønske om at du skal finne hvile, kraft og styrke i livet - og i troen på Jesus. Ingen av oss er gode nok i oss selv. Samtidig er vi mer enn gode nok akkurat slik som vi er! Arnfinn avdekker misforståelser og usannheter som stjeler din frihet og glede! Når vi bytter ut krav med nåde og misforståelser med sannhet, settes vi fri. Da kan vi slutte å streve - og begynne å leve.

Livet måles ikke i «Likes». Livet er ikke avhengig av hvordan andre vurderer deg, og det å lykkes med noe i andres øyne er ingen garanti for å gjøre deg lykkelig. Du er god nok Du er god nok er mentaltrening til barn fra omkring 3 til 7 år.

Gjør noe virkelig godt for barnet ditt - skap bedre selvfølelse og selvtillit. Utover styrking av selvfølelse og selvtillit egner disse seg veldig godt til å finne ro, søvnproblemer, urolige barn, ADHD/hyperaktive barn, sensitive barn, mindfulness og forebygging av mobbing. Du er mer enn god nok.

RELATERTE BØKER