Du ska få en dag i mårå

Du ska få en dag i mårå Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Du ska få en dag i mårå.pdf
ISBN
2762265236188

BESKRIVELSE

Boken "Du ska få en dag i mårå" er for alle oss som har opplevd tap i livet - brutte relasjoner, tapet av en vi elsket, personlige kriser eller en depresjon vi ikke finner veien ut av på egen hånd. Med innsiktsfulle, inspirerende sitater og vakre illustrasjoner, vil denne boken være til hjelp og vise deg at du ikke er alene - at problemene en dag vil ta slutt, og at du vil få en ny "dag i mårå, som rein og ubrukt står".

Hartviksen; Likestilling; Lillehammer videregående skole - Skal det oppnås reell likestilling på alle felt, må det være full bevissthet rundt kjønnsbalanse i de fleste sammenhenger. Foto: Torbjørn Olsen. "Du skal få en dag i mårå?" 24.10.1986 · Tillatt for alle · 46 min.

Han ville rita Babylon, men lärar'n, han sa nej. Han kände sig som den som inte någon tycker om, «Du ska få en dag i måra», Prøysen sa det så godt.

RELATERTE BØKER