Etter skandalen

Etter skandalen - Sarah Vaughan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Vaughan
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Etter skandalen.pdf
ISBN
3570012788442

BESKRIVELSE

Elegant engelsk krim. Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk, suksessrik ektemann. Med andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang. James' innrømmelse viser seg å kun være toppen av isfjellet. Sophies mann blir anklaget for en fryktelig forbrytelse og hele familien kommer i medias søkelys når saken kommer for retten. Aktor i saken er overbevist om at James er skyldig og vil gjøre alt for å bevise det. Sophie er overbevist om ektemannens uskyld og kjemper desperat for å beskytte familien og holde dem sammen. Hun har holdt på hemmelighetene hans helt siden de møttes på universitetet. Hun sto ved hans side da og hun har tenkt å gjøre det nå. Sannheten viser seg å være mer sjokkerende enn noen kunne ha trodd. Er James skyldig i anklagene eller er han offer for et komplott?

Mercedes-eier Daimler er blant selskapene som har tilbakekalt et enormt antall biler i kjølvannet av dieselskandalen de siste åra. I september i fjor bekreftet Daimler at de hadde godtatt en bot på 870 millioner euro etter skandalen.

I den rapporten står det at to personer har sonet siden 30. august, som var da den «store alarmen gikk», ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Det var en skandale som TV-seere gikk glipp av under helgens tremil i Holmenkollen.

RELATERTE BØKER