Med- og motarbeiderboka

Med- og motarbeiderboka - Halvor Haukerud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Haukerud
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Med- og motarbeiderboka.pdf
ISBN
8480599342989

BESKRIVELSE

Det hører med til sjeldenhetene at folk står opp om morgenen og tenker - Hva slags ugreie skal jeg finne på på jobben i dag? Like fullt er det av og til akkurat sånn det føles. Samordning av folk har blitt vel så viktig som samordning av fag. Om tiltaket skulle vise seg å bli et todagers cruise med Kielferga, med det det fører med seg av personalmessige, ekteskapsmessige eller helsemessige etterdønninger, så vit at det antageligvis er godt ment. Kanskje kommer det også noe godt ut av det. Hva man driver med på jobb og hvorfor man gjør som man gjør, er ikke lett å bli klok på. Men; jo klokere man blir på seg selv og hverandre, jo lettere synes arbeidsdagen å gå. Kan man i tillegg le av det ubegripelige som foregår blir det morsommere også. Med- og motarbeiderboka tar for seg arbeidslivet med godt humør og mer og mindre faglig funderte betraktninger.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet.

Barnas egen bok om helgener bok - Christopher Doyle .pdf. Bergen - den gang da pdf download (Willy Dahl) Bjanders reise ebok - Øystein Lønn .pdf. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER