Sommermat

Sommermat - Svein Magne Lægran, Thea Dahlgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Magne Lægran, Thea Dahlgren
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Sommermat.pdf
ISBN
8680432437052

BESKRIVELSE

Sommermat - En guide til sommerens mat inneholder over 70 forfriskende og smaksrike oppskrifter, som med stort hell kan nytes i løpet av sommeren. Boka er også proppfull av gode tips som kan gjøre din smaksopplevelse mye bedre. I denne sommerboka gis gode anbefalinger til hvilke råvarer som bør tas i bruk for å få den beste opplevelsen. Sommeren er også grillens høytid, så det er selvfølgelig også noen gode grilltips med. Velbekomme og god sommer!

Sommeren er full av herlige, friske norske råvarer og mange gode anledninger til å nyte god mat. God sommer! Deilig sommermat.

Om sommeren ... Lettlaget kosemat til hytteturen 7 middager og 3 desserter som er supergode, raske og enkle å lage til fjells. Sprø makrellpinner panert med knekkebrød er nydelig sommermat. Med remulade ved siden av blir det en stor slager blant store og små.

RELATERTE BØKER