Torvald Klakatomtens

Torvald Klakatomtens - Tor Anton Vik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Anton Vik
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Torvald Klakatomtens.pdf
ISBN
1389016269709

BESKRIVELSE

Barndomsminner - førr vaksne ører er en bok ment som et muntert lysglimt i hverdagen. Noe er sant, noe kunne ha skjedd og noe skal bare være morsomt. Hendelsene er lagt til Kattnagleroa. En liten krok i ei bygd rundt midten av Mjøsa. Der bor Torvald Klakatomten og sambygdingene. Språket er mjøsiansk. En dialekt brukt av mennesker med en fot på hver side av den glittrende innsjøen. Tor Anton Vik (f. 1959) er oppvokst i Lillengroa, en liten krok i utkanten av Hunndalen syd for Gjøvik. Han har for det meste holdt seg i området rundt Mjøsa. I 1982 flyttet han til Hamar hvor han bodde fram til 2014. Da flyttet han til Nes på Hedmarken og er nå bosatt «midt i Mjøsa». Dette er hans første bok, men han har vært skrivende på annet vis i flere år.

En dialekt brukt av mennesker med en fot på hver side av den glittrende innsjøen. Tor ... Kjøp Torvald Klakatomtens fra Bokklubber Barndomsminner - førr vaksne ører er en bok ment som et muntert lysglimt i hverdagen.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Vi gir deg norske og internasjonale bestselgere! Ønsker du å laste ned en Anorektisk-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Anorektisk og andre bøker av forfatteren Ingeborg Senneset. Les English for everyone boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER