Hurra, det ble et barn!

Hurra, det ble et barn! - Grethe Dirckinck-Holmfeld | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Dirckinck-Holmfeld
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Hurra, det ble et barn!.pdf
ISBN
3072434039032

BESKRIVELSE

Boken inneholder barns tanker omkring bl.a. fødsel og adopsjon, hvorfor man får barn, hva barn skal spise, og forskjellen på gutter og jenter.

I 2017 ble det født 56.600 barn i Norge, en nedgang på 2.300 fra 2016. - Nedgangen er en trend som nå har pågått i nesten ti år, sier rådgiver Espen Andersen i seksjon for befolkningsstatistikk i Statistisk sentralbyrå (SSB)..

Les mer: Reform av Kinas ettbarnspolitikk vedtatt 2015: Jiejin Qiu fra Shanghai, er gravid i sjette måned med sitt første barn. Det var ingen dramatisk økning i antall aborter etter at loven ble vedtatt, og aborttallene har vært relativt stabile siden. Noe av det mest frustrerende da Marianne Mjaaland og Willy Pedersen prøvde seg på en utforskende samtale om abort i Morgenbladet sommeren 2008, var den overvintrede strikkepinneretorikken som straks ble satt i nytt omløp. Marie Sklodowska Curie var en polskfødt fysiker som oppdaget de radioaktive grunnstoffene polonium og radium sammen med sin mann, Pierre Curie.

RELATERTE BØKER