Hva kan jeg fortelle deg om adopsjon?

Hva kan jeg fortelle deg om adopsjon? - Anne Braff Brodzinsky | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Braff Brodzinsky
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om adopsjon?.pdf
ISBN
7522705945692

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Charlotte, en jente som er adoptert. Charlotte inviterer leserne til å lære mer om adopsjon ved å bruke sine egne erfaringer. Hun introduserer oss også for noen venner som er adoptert fra andre land. Charlotte og vennene hennes vil hjelpe barn til å forstå hva det betyr å være adoptert, hvilke utfordringer barna møter, og hvilke erfaringer det er verdt å lytte til. Denne boken er full av informasjon og gode råd som kan være til hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med adopterte barn.

Tom lærer deg om autisme ved å bruke sine egne erfaringer. Han forteller hva autisme er og ... Hva man kan fortelle om er veldig individuelt, for det er veldig individuelt hva folk gjør med tiden sin og hva de er interessert i.

I denne boken møter du Charlotte, en jente som er adoptert. Charlotte inviterer leserne til å lære mer om adopsjon ved å bruke sine egne erfaringer.

RELATERTE BØKER