Jesusbønnen

Jesusbønnen - Wilfrid Stinissen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilfrid Stinissen
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Jesusbønnen.pdf
ISBN
5451966268285

BESKRIVELSE

Jesusbønnen, eller "hjertebønnen", er den eldste og enkleste formen for kristen meditasjon. I takt med åndedrettet gjentas "Herre Jesus Kristus, forbarm deg over meg" eller bare helt kort "Jesus". Boka er en nyutgivelse av Navnet og nærværet fra 1999. I første del veileder Stinissen oss om bønnens historie og innerste kjerne. I andre del forteller en munk fra østkirken hvordan bønnen praktiseres. Jesusbønnen er selve grunnboka for alle som er opptatt av kristen meditasjon.

august; julefasten, som varer førti dager frem til jul. Jesusbønnen, eller hjertebønnen, er den eldste og enkleste formen for kristen meditasjon. I takt med åndedrettet gjentas Herre Jesus Kristus, forbarm deg over meg eller bare helt kort Jesus.

Bønnen er den samme som den blinde Bartimeus ifølge Det nye testamentet da han sto i veikanten ved Jeriko, og ropte da Jesus gikk forbi,, og som den kanaaneiske kvinnen ropte etter Jesus da datteren hennes ble ... Inneholder læren om Jesusbønnen. Jalics, Franz, S.J.

RELATERTE BØKER