Legemiddellære

Legemiddellære - Vigdis Drivdal Berentsen, Sigbjørn Berentsen, Knut Engedal, Baard Nygaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Drivdal Berentsen, Sigbjørn Berentsen, Knut Engedal, Baard Nygaard
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Legemiddellære.pdf
ISBN
8011277987634

BESKRIVELSE

Hensikten med heftet er å -gi grunnleggende kunnskap i farmakologi og kjennskap til de viktigste gruppene av legemidler som brukes i den kommunale eldreomsorgen-være et supplement til internundervisning mange kommuner gir ansatte som skal ha dispensasjon fra lege fo rutdeling av legemidler-være et oppslagsverk for ansatte som skal ha oppfriskningskurs i legemiddellære for å forlenge dispensasjonen- være utgangspunkt for temaer i internundervisning ved lokale enheter i helse-og omsorgssektorenMålgruppe primært helsefagarbeidere, hjelpepleiere og omsorgsarbeidere, men også nyttig for andre ansatte som får delegert myndighet til å dele ut legemidler

Nettkurs 5 timer 175 kr. På forespørsel Kjøp 'Legemiddellære, for ansatte som får personlig delegert myndighet til å dele ut legemidler' av Vigdis Drivdal Berentsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Gjennom tekst, video og nedlastbare lydfiler vil du få stoffet presentert på en lettfattelig måte. Dette elæringskurset i legemiddelhåndtering må gjennomgås av helsefagarbeidere o.a. for å få fullmakt til å håndtere legemidler i Stavanger kommune - enten som grunnkurs eller som repetisjonskurs.

RELATERTE BØKER