Lyset i døden

Lyset i døden - Torunn Beate Berge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Beate Berge
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Lyset i døden.pdf
ISBN
6664071841396

BESKRIVELSE

"Døden er ikke slutten på livet" Min reise, hånd i hånd med døden, har vært en av mine største gaver i livet. Jeg er psykolog og hadde ingen tro, eller åndelighet, men likevel opplevde jeg det mest fantastiske da livet mitt var på sitt absolutt svarteste.

Foto: Scanpix. Vis mer Nær døden-opplevelser Stor studie på nær døden-opplevelser: Så seg selv ovenfra Noen husker et skarpt lys, andre følelsen av frykt.

Jeg er psykolog og hadde ingen tro, eller åndelighet, men likevel opplevde jeg det mest fantastiske da livet mitt var på sitt absolutt svarteste. I en så ekstrem situasjon som møtet med døden, kan det godt hende at hjernen ikke klarer å tolke signalene riktig. Dette, og mangel på oksygen, kan kanskje være forklaringa på både lyset, tunellen og den f lytende følelsen, mener de.

RELATERTE BØKER