Natur og ungdom

Natur og ungdom - Ingrid Røise Kielland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Røise Kielland
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Natur og ungdom.pdf
ISBN
1221107966716

BESKRIVELSE

Natur og Ungdom kjemper i en vektklasse som langt overgår størrelsen i antall medlemmer. Den lille organisasjonen med en øvre aldersgrense på 25 år har fostret noen av miljøbevegelsens mest prominente medlemmer og har gått til kamp mot landets mektigste aktører - der oljeindustrien som vil bore utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, er den siste i rekken.Denne boken følger norsk miljøvernhistorie ved å levendegjøre Natur og Ungdoms viktigste aksjoner - fra fuglekikkeren som kastet fra seg overflødig emballasje i en butikk på 1970-tallet, til krølltoppen som gravde opp tønner med gift på 1980-tallet, til gjengen som vandret inn i et skytefelt på 1990-tallet og hun som ofret Roskilde for å ligge fastlenket til gravemaskiner på 2000-tallet - og viser hvordan Natur og Ungdom gjennom 50 år har utviklet seg til å bli den mest aktivistiske organisasjonen i landet.Aldri har verdens miljø- og klimaproblemer syntes større, men en liten organisasjon har vist at det er mulig for ungdommer å gjøre noe for å løse våre felles utfordringer.

251 likes. Offisiell side for Eigersund Natur og Ungdom! Vi er en gjeng kjekke ungdommer som brenner for miljø- og naturvern Ikke nøl med å ta kontakt! Leder: Mathilde... Natur og ungdom: Tidenes bunnivå i klimaforhandlingene.

Vi jobber med et bredt spekter av saker innen klima og miljøvern lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Natur og Ungdoms hovedkontor er i torggata 34 i Oslo.

RELATERTE BØKER