Prosecco er svaret på alt

Prosecco er svaret på alt En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Prosecco er svaret på alt.pdf
ISBN
7779396452131

BESKRIVELSE

Denne innholdsrike lille boken byr på oppskrifter på fantastiske drinker og desserter, morsomme sitater og fakta om prosecco. Prosecco passer til alt, koster ikke skjorta og krever ikke dype forkunnskaper for å kunne nytes. Et glass boblende drikker jager vekk vinteren i en fei. Sett en ekstra spiss på festen og imponer gjestene og deg selv med oppskriftene du finner i boken. Litt historikk følger også med, samt et knippe vittige «kunnskapsord» fra kjente og ukjente. Boken kommer med bokmerke.

Prosecco er en relativt enkel type musserende vin. Den lages ganske raskt, av én drue, og inneholder som oftest litt mer sukker enn andre bobler.

Dermed er den rimelig å kjøpe og lett å like, og den er frisk og ... Pris: 49 kr - Spara 25%! Inbunden, 2018. Finns i lager.

RELATERTE BØKER