Utejenter; på tur med barn - inspirerende historier og smarte tips

Utejenter; på tur med barn -  inspirerende historier og smarte tips - Elisabeth Lau-Henriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Lau-Henriksen
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Utejenter; på tur med barn - inspirerende historier og smarte tips.pdf
ISBN
2343451111078

BESKRIVELSE

I Utejenter får du flotte tips og masse inspirasjon til å ha med barn på tur!"Dette kan bli årets foreldrebok" På tur med barn - inspirerende historier og smarte tips.Dina er 8 år. I likhet med mammaen sin, Elisabeth Lau-Henriksen, elsker hun å være på tur i skog og mark - til fots, på ski, i kano og på sykkel. Utejenter lar deg være med disse to lekne jentene på turer året rundt. Boka forteller om utfordringer og mestringsopplevelser som gir samhold og fellesskap - og om hvordan freden senker seg når man er på overnatting ute i naturen. Boka har også gode råd til hva man trenger å ta med seg når man skal på eventyr i naturen - enten det er kortere eller lengre turer.

Kjøp ... Opplev Norge er en praktisk guidebok med mange tips til aktive og spennende ferieopplevelser for hele ... Flere tips til Færøyene.

I likhet med mammaen sin, Elisabeth Lau-Henriksen, elsker hun å være på tur i skog og mark - til fots, på ski, i kano og på sykkel. Kjøp Utejenter fra Bokklubber På tur med barn - inspirerende historier og smarte tips. Dina er 8 år.

RELATERTE BØKER