Verdens verste barn 2

Verdens verste barn 2 - David Walliams | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Verdens verste barn 2.pdf
ISBN
2305855939701

BESKRIVELSE

Hva har en monstersulten baby, en kattemishandler og en jente som elsker mark til felles? De er verdens verste barn, selvfølgelig. Du trodde kanskje du kjente til verdens verste barn? Vel, da har du ikke hørt om Grusomme Griselda som legger larver i rektors underbukser, eller Trine som er så ufyselig at hun blir forvandlet til et troll. David Walliams har skrevet en hysterisk oppfølger til Verdens verste barn. I Verdens verste barn 2 møter du ti nye, avskyelige og demoniske barn som er så fæle at lillebroren din virker som en engel i forhold.

De, og mange andre, er de verste barna i verden. Selv dine ekleste venner er nok ikke like ille som barna i denne boka.

Inngår i serien Verdens verste. Forfatter: Marius Molaug Illustratør: Kristoffer Kjølberg Utgivelsesår: 2020 112 sider 2 ... David Walliams har skrevet en hysterisk oppfølger til «Verdens verste barn».

RELATERTE BØKER