Alt med måte; politiske samtaler

Alt med måte; politiske samtaler - Torbjørn Røe Isaksen, Kåre Willoch | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Røe Isaksen, Kåre Willoch
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Alt med måte; politiske samtaler.pdf
ISBN
4602662177547

BESKRIVELSE

I Alt med måte - politiske samtaler, som vil foreligge til Kåre Willochs nittiårsdag oktober 2018, samtaler Kåre Willoch og Torbjørn Røe Isaksen om tidens store spørsmål - blant annet populisme, miljøvern, ulikheter og en internasjonal utvikling der tyngdepunktene forflytter seg og stabilitet avløses av usikkerhet.Kåre Willoch er norsk politikks ubestridte Grand old man - Willoch har bekledt praktisk talt alle vesentlige politiske verv i etterkrigstiden, og har som få andre satt sitt stempel på norsk historie. Torbjørn Røe Isaksen er et stigende stjerneskudd på den politiske himmel: Isaksen er aktiv høyrepolitiker og for tiden næringsminister. Etter mer enn sytti års politisk virke møter Willoch fremdeles samtidens - og fremtidens - spørsmål med nysgjerrighet, friskhet, og den velkjente retoriske treffsikkerhet som har gjort ham til en av våre mest respekterte og populære politikere gjennom tidene. Leserne inviteres inn i en samtale mellom to av politikkens skarpeste analytikere der dagens utfordringer møter gårsdagens erfaringer - for å stå bedre rustet til morgendagens oppgaver. I en nyhetshverdag som ofte preges av kortsiktige og tilfeldige detaljspørsmål, byr den reflekterte, lange samtalen om de overordnede spørsmål på perspektiver som både er befriende, opplysende og - ikke minst takket være Willochs skarpe replikker - underholdende. 2018s morsomste og viktigste politiske bok!

Politiske samtaler» - godkjent for denne samtaleboken i beste verdikonservative ånd. Av Bok365 - 5.

I dei 32 åra som har gått sidan han - høgst motvillig - gjekk av som statsminister, har han heile tida vore ein ivrig deltakar i den offentlege debatten, ofte med standpunkt som går på tvers av det som ... Isaksen, Torbjørn Røe og Kåre Willoch: Alt med måte - politiske samtaler. 12.

RELATERTE BØKER