Din treningsdagbok. Nå dine mål i 2019!

Din treningsdagbok. Nå dine mål i 2019! - Jan Liane | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Liane
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Din treningsdagbok. Nå dine mål i 2019!.pdf
ISBN
7042974363865

BESKRIVELSE

Vil du ha en følgesvenn på treningen? En som tar imot resultatene dine, slik at du lett ser fremgangen din? Din treningsdagbok er nettopp det - en treningsdagbok, med inspirasjon og logg for et helt år. Alle med treningsdagbok tar treningen litt mer seriøst! Din treningsdagbok gir deg motivasjon siden du hele tiden ser din fremgang! Boken er en hendig, god kompis å ha med på treningen.Store, fine loggsider i farger der du fører inn dine resultater.

Vil du ha en følgesvenn på treningen? En som tar imot resultatene dine, slik at du lett ser fremgangen din? Din treningsdagbok er nettopp det - en treningsdagbok, med inspirasjon og logg for et helt år. Les mer.

Nå dine mål i 2019! fra Tanum Vil du ha en følgesvenn på treningen? En som tar imot resultatene dine, slik at du lett ser fremgangen din? Din treningsdagbok er nettopp det - en treningsdagbok, med inspirasjon og logg for et helt år. Mal for treningsdagbok i Excel. Forrige uke fikk jeg en hyggelig mail av Bjørn Færaas.

RELATERTE BØKER