Nettverksøkonomi : digitale tjenester og sosiale mediers økonomi

Nettverksøkonomi : digitale tjenester og sosiale mediers økonomi - Arne Krokan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Krokan
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Nettverksøkonomi : digitale tjenester og sosiale mediers økonomi.pdf
ISBN
5114476739466

BESKRIVELSE

Vi lever på mange måter i en overgangsfase mellom et tradisjonelt industrisamfunn og et digitalt nettsamfunn. Stadig flere varer og tjenester blir enten digitale, eller blir påvirket av digitale tjenester, ved at hele eller deler av salgs- og kjøpsprosesser foregår på nett. Når maskinene overtar arbeidsoppgaver som mennesker har utført tidligere, skjer det også noe med de økonomiske betingelsene for transaksjonene. Det er disse betingelsene denne boken handler om. Nettverksøkonomi - digitale tjenester og sosiale mediers økonomi er en bok for alle som:- vil forstå de grunnleggende mekanismene som styrer produksjon og omsetning av digitale tjenester - vil dra nytte av forskningsbasert kunnskap om den digitale økonomien - skal utvikle digitale tjenester, enten det er i næringsliv eller offentlig sektor Nettverksøkonomi er den første boken i en serie på tre bøker som tar opp grunnleggende betingelser for overgangen fra industrisamfunn til digitalt nettsamfunn. Den andre boken tar opp betingelser for forretningsutvikling og nye forretningsmodeller, mens den tredje boken er en bredere analyse av samfunnsmessige utfordringer som følger av teknologiske endringer. Bøkene er en videreføring og utdyping av innholdet fra Den digitale økonomien, som for øvrig vil fortsette å være tilgjengelig.

Stadig flere varer og tjenester blir digitale, eller blir påvirket av digitale tjenester, ved at hele eller deler av salgs- og kjøpsprosesser foregår på nett. Når maskinene overtar arbeidsoppgaver som mennesker tidligere har utført, skjer det også noe med de økonomiske ... Nettverksøkonomi - digitale tjenester og sosiale mediers økonomi er en bok for alle som: vil forstå de grunnleggende mekanismene som styrer produksjon og omsetning av digitale tjenester vil dra nytte av forskningsbasert kunnskap om den digitale økonomien skal utvikle digitale tjenester, enten det er i næringsliv eller offentlig sektor Nettverksøkonomi er den første boken i en serie på ... (2015) Det friksjonsfrie samfunn - Om utviklingen av digitale tjenester.

Stadig flere varer og tjenester blir digitale, eller de blir påvirket av digitale tjenester, ved at hele eller deler av salgs- og kjøpsprosesser foregår på nett. Nettverksøkonomi - digitale tjenester og sosiale mediers økonomi Vi lever på mange måter i en overgangsfase mellom et tradisjonelt industrisamfunn og et digitalt nettsamfunn. Hva sosiale mediers digitale økonomi er og hvordan for eksempel Facebook utnytter dette. Jeg har lært hva som særpreger digitale tjenester og hvordan de forandrer eksisterende verdikjeder, såkalt disintermediering, og skaper nye forretningsmodeller. Kjøp Nettverksøkonomi fra Bokklubber Vi lever på mange måter i en overgangsfase mellom et tradisjonelt industrisamfunn og et digitalt nettsamfunn.

RELATERTE BØKER