Å leve videre etter katastrofen

Å leve videre etter katastrofen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Å leve videre etter katastrofen.pdf
ISBN
9118074239530

BESKRIVELSE

Hvordan endres livet etter å ha vært utsatt for skremmende og livstruende hendelser og tap? Hva kan bidra til å gjenvinne trygghet og god helse etter slike ekstreme opplevelser?I Å leve videre etter katastrofen formidler redaktørene Grete Dyb og Tine K. Jensen og deres kolleger kunnskap fra forskningsstudier som er gjort etter terrorangrepet på Utøya 22. juli 2011. Forfatterne har forsøkt å forstå det unike med terroren på Utøya, og å sette denne kunnskapen i sammenheng med generell fagkunnskap om traumatisering. På denne måten utvides vår forståelse av hvordan mennesker overlever og lever videre med traumeerfaringer, og ikke minst hvordan familie, venner og fagpersoner kan hjelpe.

Jensen; Violent Extremism in the 21st Century: International Perspectives G. Øverland, A.

og også til et liv som er verd å leve, så vil denne veien være like mangfoldig som det ... Barneombudets ekspertgruppe med overlevende etter terrorhandlingen på Utøya har resultert i rapporten Katastrofeekspertene. Å leve videre etter Utøya 22.07.11 Unge deler personlige erfaringer Ungdommene ble utsatt for et terrorangrep, og er eksperter på livet etter det.

RELATERTE BØKER