Å lykkes med nyere historie

Å lykkes med nyere historie - Ellen Ugland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Ugland
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Å lykkes med nyere historie.pdf
ISBN
1248144559951

BESKRIVELSE

Å lykkes med nyere historie er skrevet for fellesfaget historie på Vg3 i videregående skole og omhandler verdens og norges historie etter ca 1750.Boka er skrevet som et hjelpemiddel til repetisjon og egner seg spesielt for elever som leser faget på egenhånd. Lærestoffet er ordnet slik at eleven når kompetansemålene i læreplanen på en effektiv og oversiktlig måte. Det er også et eget kapittel om kilder og kildebruk og om ideologier og sentrale begeper.Å lykkes med nyere historie har et eget nettsted med interaktive oppgaver som tester kunnskapene til hvert kapittel. www.aalykkesmed.cappelendamm.noÅ lykkes med eldre historie er en tilsvarende bok for historie på Vg2 med verdens- og norgeshistoiren før ca 1750.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Å lykkes med nyere historie er skrevet for fellesfaget historie på Vg3 i videregående skole og omhandler verdens og norges historie etter ca 1750.Boka er skrevet som et hjelpemiddel til repetisjon og egner seg spesielt for elever som leser faget på egenhånd. Kjøp Å lykkes med nyere historie fra Norske serier Denne boka gjør det lettere for deg å se sammenhenger i faget nyere historie. I den nye utgaven (2005) er den aller nyeste historien kommet med, for eksempel den siste utviklingen i Midtøsten.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Å lykkes med nyere historie fra Bokklubber Å lykkes med nyere historie er skrevet for fellesfaget historie på Vg3 i videregående skole og omhandler verdens og norges historie etter ca 1750. Boka er skrevet som et hjelpemiddel til repetisjon og egner seg spesielt for elever som leser faget på egenhånd. Denne boka gjør det lettere for deg å se sammenhenger i faget nyere historie.

RELATERTE BØKER