Flyboka

Flyboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Flyboka.pdf
ISBN
5379450927175

BESKRIVELSE

I Flyboka får du den dramatiske historien om flyets utvikling akkompagnert av slående vakre og detaljerte bilder. Her finner du mer enn 800 ikoniske luftfartøy, banebrytende motorer, berømte flyprodusenter og menneskene og teknologien bak verdens mest avanserte flymaskiner. Dette er den ultimate guiden til luftfartens utrolige og fascinerende historie.

Barnesete ble forsøkt, men da satt vi for høyt. Høsten 2012 lanserte Front forlag den store bestselgeren og praktboken Bilboka. Nå finnes Motorsykkelboka, Flyboka og Ølboka i samme serie.

På kontoen @Fleslandspotter, som skoleelev Niklas Orheim fra Bergen driver, er det rad på rad med flyfoto. Her er det bilder av alle mulige flyselskaper og flytyper både på avgang og landing. Ein funksjon eg saknar på Flightdiary er moglegheita for å leggja inn tekniske mellomlandingar.

RELATERTE BØKER