Kropp, respirasjon og kroppsbilde

Kropp, respirasjon og kroppsbilde - Berit Heir Bunkan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Heir Bunkan
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Kropp, respirasjon og kroppsbilde.pdf
ISBN
2883916545268

BESKRIVELSE

En anorektiker kan oppleve seg som tynn i det ene øyeblikket og stor eller overvektig i det neste. I undersøkelsen redegjør pasientene for hvordan følelsene påvirker opplevelsen av egen kropp. Kropp, respirasjon og kroppsbilde: ressursorientert kroppsundersøkelse og behandling Forfattere Bunkan, Berit Heir; Heir, Jo Anders Utgitt 1996 (3.

Boken handler om å forstå mennesket med utgangspunkt i kropp og kroppsbilde. V Sammendrag Forfattere: Lene Sivertsen og Mari Hvalen Thodesen Tittel: Kroppsbilde og onani - En kvantitativ studie av sammenhengen mellom kroppsbilde og onani sett i lys av kjønn og seksuell orientering Veileder: Bente Træen Bakgrunn: Formålet med den foreliggende studien var å undersøke sammenhengen mellom kjønn, generelt og genitalt kroppsbilde, hyppighet av onani og orgasme, og om denne Kroppsbilde, begrep som omfatter en persons forestillinger om og opplevelser av egen kropp. Kroppsbilde er nært knyttet til selvfølelse og trygghet på egen identitet.

RELATERTE BØKER