L. And si dagbok

L. And si dagbok - Annlaug Auestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annlaug Auestad
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
L. And si dagbok.pdf
ISBN
1272542212389

BESKRIVELSE

Dette er ei teikneseriebok for barn/ungdom 10-15 år. Det er dagboka til L. And. Han er ei and med vass-skrekk, to badeglade venner, og eit framandt egg å passe på. L. And prøvar å bli kvitt angsten, samstundes som han skjuler vass-skrekken for vennene. Passing av egget er ei av mange gode unnskyldingar for ikkje å hoppe i vatnet. Dette gir rom for mange morosame situasjonar og konfliktar. Dagboka er skriven i løkkeskrift, med svart og raud penn, med skriblingar i margen og enkle strekteikningar av ender og egg. Teksten er naiv og morosam.

Søm og redesign. - Vi vil innføre en fjøslogg, en slags dagbok hvor bøndene skriver om dagligdagse ting som skjer og hva man gjør dersom dyrene blir syke eller skadde. I tillegg lager vi tydelige retningslinjer for hvordan man skal behandle syke dyr, sier Per Inge Egeland i Norsvin. Det viktigste er at det er lystbetont, og at barna kan gå tilbake og lese i dagboken senere.

Format Heftet Emne Barne- og ungdomsbøker Utgitt 2012 Tilstand Kledd med kontaktpapir, pen Brukt eller ny Brukt Forlag Wigestrand forlag Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Les L.

RELATERTE BØKER