På vei mot en integrert medisin

På vei mot en integrert medisin - Audun Myskja | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
På vei mot en integrert medisin.pdf
ISBN
2339452795495

BESKRIVELSE

Alternativ behandling er i eksplosiv vekst i Norge og andre vestlige land, og det er økende interesse for å integrere alternative terapier i helsevesenets tilbud. Det krever økt kunnskap slik at man kan skille klinten fra hveten innenfor et uoversiktlig fagfelt. Denne boken er den første i sitt slag i Norge og gir leseren oversikt over terapier, viten om aktuelle forskningsmetoder og forskningsresultater vi kan bygge på, og klarhet i begreper. Audun Myskja gjør dypdykk i stoffet og gir praktiske tips med illustrerende pasienthistorier i en rik og mangefasettert framstilling. På vei mot en integrert medisin er rettet mot helsearbeidere og studenter i helsefag, og er egnet for det allmenne publikum. Audun Myskja er spesialist i allmennmedisin, faglig leder ved Senter for livshjelp i Ski og overlege med ansvar for forskning på musikkterapi ved Bergen Røde Kors sykehjem. Han tok utdanning innenfor alternativ behandling på 1970-tallet, har hatt en omfattende kurs- og foredragsvirksomhet i over tyve år, og har skrevet en rekke bøker og artikler innen fagområdet.

2010 Internasjonalt har det skjedd en rask oppblomstring av ulike modeller for samarbeid mellom skolemedisinske og alternative behandlere og behandlinger. Selv de mest prestisjetunge sentra i USA og Storbritannia har satt i gang slike tilbud.

Lag deg en god lesestund! 1/7 På vei mot Oslo universitetskommune? ... Dekan ved Det medisinske fakultet Frode Vartdal ønsker at forskningen skal bli en integrert del av kommunenes arbeid.

RELATERTE BØKER