Smerter

Smerter En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Smerter.pdf
ISBN
1733076624173

BESKRIVELSE

Boka Smerter handler om hvordan ulike smerter oppleves og kommuniseres, hvordan smerter kan modifiseres og behandles, og hva som skjer i møtet mellom den som søker hjelp og den som hjelper. Gjennom forfatternes forskjellige perspektiver gir boka en unik mulighet til økt kunnskap og bedre forståelse av det fenomenet smerte er. Sentrale temaer er: den udefinerbare smerten smertens nevrobiologi finnes smerten et sted? når smerten får livssynsmessig betydning eksistensiell lidelse og smerte en sjaman om smerte hva gjør folk til pasienter? smerte, behovet for hjelp og smertelindring tortur og smerter smerte innenfor det psykiske helsevernetSmerter - smerteopplevelse og atferder skrevet for sykepleier- og andre helsefagstudenter, men er nyttig og viktig for alle som profesjonelt eller på annen måte berøres av smerter.

Sprengfølelse over symfysen. Artrose/degenerative forandringer.

Når det gjelder arbeidsevne, viser tall fra NAV at muskelskjelett-lidelser som domineres av smerter, er den vanligste årsaken til tap av inntektsevne, og utgjør 42 % av alle langtidssykemeldinger og 31% av all uføretrygding ( NAV, 2013 ). Langvarige smerter. Ved kronisk smerte er det flere faktorer som bidrar til smertene blir langvarige.

RELATERTE BØKER