Hører du at trærne snakker?

Hører du at trærne snakker? - Peter Wohlleben | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Wohlleben
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Hører du at trærne snakker?.pdf
ISBN
1365895471151

BESKRIVELSE

Peter Wohlleben toppet bestselgerlistene med Trærnes hemmelige liv (2016) og Dyrenes indre liv (2017). Hører du at trærne snakker? er hans første barnebok. Her presenterer han kompliserte fakta på en morsom og spennende måte. Sover trær? Må de gå på skolen? Går de på do? Prater de med hverandre? Og hvordan lever dyrene i skogen? I Hører du at trærne snakker? - Oppdag skogens hemmelige liv får du svar på disse spørsmålene - og mange andre. Lær helt utrolige fakta om trærne og de andre beboerne i skogen. Du får vite om hemmelighetene deres, og triksene de benytter seg av for å overleve. Boken passer for alle nysgjerrigperer fra 6 år og oppover, og egner seg like godt til høytlesning som til å lese selv. Lær alt mulig spennende om livet i skogen - og gå ut og opplev den på en helt ny måte.

Her presenterer han kompliserte fakta på en morsom og spennende måte. Sover trær? Må de gå på skolen? Går de på do? Prater de med hverandre? Her snakker vi ekte og bitteliten sjeldenhet.

Du får vite om hemmelighetene deres, og triksene de benytter seg av for å overleve. Hører du at trærne snakker? Author . Peter Wohlleben.

RELATERTE BØKER