Serieskatter 2

Serieskatter 2 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Serieskatter 2.pdf
ISBN
9953302466316

BESKRIVELSE

Denne bokserien samler tegneserieblader som i sin tid var etterlengtede høydepunkter i tilværelsen for både store og små. Jakten på skatter i fordums tegneserietider har resultert i dette knippet av barndomsminner i ruter og bobler. Gammel kjærlighet ruster aldri! Bladene presenteres i sin helhet som faksimileutgaver. Hvert blad presenteres med en redaksjonell artikkel blant annet med fokus på bladets utgivelseshistorikk i Norge. Serieskatter bok 2 inneholder: Stålmannen 1/1952, Superboy 1/1967, Lynvingen 1/1953, Lynet 1/1967 og Gigant 1/1969.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Denne bokserien samler tegneserieblader som i sin tid var etterlengtede høydepunkter i tilværelsen for både store og små. Gjenopplev perlene fra tiden da tegneserier var en viktig del av livet. SERIESKATTER samler seriene som dominerte sin i samtid, og var etterlengtede høydepunkter i tilværelsen for både store og små.Bladene i Serieskatter trykkes i sin helhet som faksimileutgaver.

Eksempelvis Illustrerte klassikere, Jukan, Tarzan, Billy, Stålmannen, Korak, Sheriff, Superboy, Lynet, Modesty Blaise, Præriebladet, Lynvingen med mye annet. Her får du alle seks bindene i serien! Alle er nye og uleste! Serieskatter 2.

RELATERTE BØKER