Slangebæreren

Slangebæreren - Unni Lindell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Slangebæreren.pdf
ISBN
2597278521388

BESKRIVELSE

Cato Isaksen-serien er solgt i 4 millioner eksemplarer! Hvorfor skulle det være så galt å rydde slike menn av veien? Hvem ville egentlig savne dem? En seriemorder er løs i Oslo, og politiet kjemper en kamp mot tiden. Politiførstebetjent Cato Isaksen er nyskilt og nyforelsket og blir også personlig involvert i saken. Fra første stund holder "Slangebæreren" leseren fast i et rystende psykologisk drama, der galskapen driver handlingen mot et uunngåelig klimaks. Dette er Unni Lindells første kriminalroman, og nummer en i serien om Cato Isaksen. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Vedisk astrologi Kilde:Unni Lindell: Slangebæreren, 1996, s.226. Ordfakta: Tappe er 5 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 3 konsonanter.

Ordfakta: Tappe er 5 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 3 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp tappe i ordboka.

RELATERTE BØKER