Velkommen til barnehagelivet

Velkommen til barnehagelivet - Kathrine Mathilde Fagereng | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Mathilde Fagereng
DIMENSJON
6,65 MB
FILNAVN
Velkommen til barnehagelivet.pdf
ISBN
6878083610674

BESKRIVELSE

Oppstart i barnehagen er spennende og utfordrende både for barn, foreldre og ansatte. Arbeid med tilvenning er viktig for at barna skal kunne bli trygge i andres omsorg. Denne boken gir innspill til hvordan. Gjennom et tilgjengelig språk, mange praksiseksempler og konkrete forslag til løsninger tar forfatteren opp flere forhold knyttet til denne viktige perioden i barnehageåret. Hun tar for seg hvilke roller de voksne i barnehagen har i denne fasen, og hun ser særlig på primærkontaktens rolle. Stikkord for arbeidet er tilknytning, tilhørighet og trygghet for alle barnehagestartere og deres familier. Viktigheten av et godt samarbeid med foreldrene går som en rød tråd gjennom boken.

De fleste barn starter i barnehagen når de er rundt ett år. Barnet forlater en vant hjemmetilværelse med sine nærmeste ... For primærkontakten er det også en fin første mulighet til å skape kontakt med barna, og begynne samarbeidet med foreldrene.

Arbeid med tilvenning er viktig for at barna skal kunne bli trygge i andres omsorg. Denne boken gir innspill til hvordan. Kjøp Velkommen til barnehagelivet fra Bokklubber Oppstart i barnehagen er spennende og utfordrende både for barn, foreldre og ansatte.

RELATERTE BØKER