Dragsug

Dragsug - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Dragsug.pdf
ISBN
2065271577319

BESKRIVELSE

Fortidens forbrytelser får nye ofre i Yrsas siste dragsug av en thriller. Tolv år etter at en ung jente ble voldtatt og drept i Hafnarfjör.ur, blir en tidskapsel gravd opp i Reykjavik. I kapselen ligger ti år gamle brev fra skolebarn, der de har skrevet ned sine forestillinger om Island anno 2016. Men blant brevene finnes også en usignert liste med initialer, med beskjed om at disse menneskene skal drepes. Når så først ett, så to lemlestede lik blir funnet, er det ikke tvil om at brevet må tas på alvor. Politimannen Huldar og barnepsykologen Freyja blir stadig trukket lenger inn i saken og i morderens verden, men det viser seg at ingenting er som de tror, og ingenting går som planlagt.

Yrsa Sigurdardóttir; Silje Beite Løken (Oversetter) . Serie: Huldar og Freyja 2 I 'Dragsug' overgår forfatteren seg selv, og Yrsa Sigurðardóttir viser nok en gang at hun tilhører det absolutte toppsjiktet av nordiske kriminal- og thrillerforfattere. Yrsa Sigurðardóttir (født 24.

Hun har virket som forfatter siden 1998 og hennes debutbok som kriminalforfatter ble oversatt til norsk i 2006 av Tone Myklebost.Hun har ved siden av skrivingen en karriere som sivilingeniør. Definisjon av dragsug i Online Dictionary. Betydningen av dragsug.

RELATERTE BØKER